nuffnang

Friday, October 19, 2012

Orang Tak Panggil Tudung dah Tapi SHAWL

Friday nite...
lepak2 umah je sambil surfing the net.. tapi takde bahan bacaan menariklah utk di baca.. bahan bacaan menarik tu merujuk kepada blog2 yang aku selalu jengah... tp lately nih blog2 tu mcm tak berapa nk meriah dengan updates.. so..kenalah meng-update blog sendiri malam ni...

well.. dok rumah bujang malam2 ujung minggu ni meriah gak la... the other 2 hosmets dok terkekek2 kat luar admiring shawls yg hosmet A baru bli tadi...




2 lai nih nearly 200hengget... cantekkk kan...RM178 for 2 lai to be exact... so rm89 la sehelai kan..quite expensive kan..  skang ni mcm2 pesen org pakai tudung.. penjual2 tudung pun sgt2 tumbuh bagai cendawan, butik2 tudung exclusive pun byk dah skarang ni... dan jgn terkejut ada orang yg berhabis ribu2 utk tudung sahaja..dan mereka itu bukan artis atau hartawan malah bukan jutawan.. tapi keje makan gaji je pun.. 



tudung macam ni pun RM89 gakk!

1 comment:

Wak Gelas™ said...

wak pon sukak shawl chantek tuu.. eeeHee