nuffnang

Tuesday, February 22, 2011

Nasi Lemak Zaman

Selamat Pagi Malaysiaaaaaaaa... jom kita sarapan dengan gaya penuh ke Malaysiaan..


Makan nasi lemak ler... kali ni CikCloudy nak perkenalkan Nasi Lemak Zaman. Nasi Lemak ni siap dibungkus dengan daun pisang. Susah dah nak dapat Nasi lemak daun pisang macam ni kan.. tapi, bagi warga Kuantan, memang majoriti tau la pasal Nasi Lemak Zaman yang sangat popular dan memang sokmo penuh je restorannya sehinggakan aku dah serik nak g makan kat situ, sebab umat manusia yg sangat ramai.. serious dah bertahun tak pi restoran Zaman. Tapi Nasi Lemak Zaman tetap dapat makan walaupun dah lama tak g.. sebab nyer ada je orang yg tolong belikan.. contohnyer... ni...


makan kat opis lagi tuuu.. hehe.. thanx to tukang beli... susah2 aje yer awak kena beratur panjang nak beli nasi lemak sedap nih.. kita ke tepikan dulu segala puncher, files segala.. meh pekena Nasi Lemak Zaman dulu yer.. ehh.. kelakar plak ayat.. tak pasal-pasal jadi mcm cakap Nasi Lemak Zaman dahulu kala... hahaha..

2 comments:

atty's said...

mesti sedapkan nasi lemak nie

karipapsayur said...

Skrg nasi lemak zaman da lain la rs dia. Mcm cepat muak.

Nway, You are invited! Jemput datang ke Qaiser's second bday party!

Please come with ur family =)