nuffnang

Wednesday, February 16, 2011

Macam Mana Buat Duit Dengan Blog

Tadi baca kat http://www.suterablogger.com/ ada banyak cara rupanya utk buat duit dengan blog ni. Selama ni aku ingat dengan cari buka akaun Nuffnang dan tempek la coding dia dan tunggu org masuk blog kita.. rupanyer byk lagi cari yg kita kena proaktif sket la.. korang check it out sendiri kat sini http://www.suterablogger.com/ yer.. malas nk type banyak2..

1 comment:

BeaN MorENo said...

thanks for the link bro...apa2pun try dulu baru tahu...saya just tunjuk jalan je