nuffnang

Friday, February 11, 2011

Busy Benor

Kurang bermaya nak update blog sekarang ni... alasan yg sangat cliche ialah, busy.

Tapi, memang itulah yg betulnya. Busy, sampai time keje pun rasa tak cukup masa je dan bila balik umah rasa nak terus shut down segala benda yg dok ligat bermain dalam kepala nih. Somehow I think I am thinking while sleeping... haaa.. dasat tu, kalah Pak Menteri.

Malam ni pun sama, balik keje pikir nak relax kan kepala yg berdenyut2 tu, tapi masalahnya lagi tensen adalah sebab ada kerja yg sepatutnya dibereskan. Alahaiii... busy nyer... tapi ntah macam mana bila dah agak lewat malam datang pulak energy yg positif lagi rajin nak siapkan kerja-kerja. Apadaaaa CikCloudy nih..

hmmm.. dah la, takleh update byk2 nnti tak siap keje aku tu...

1 comment:

Lina said...

Hello there,

I’m Azlina from Universiti Sains Malaysia, Penang. I am currently doing a research on Malaysian Bloggers as part of my Masters degree in Social Science (Psychology). Your blog has been selected and I would sincerely be grateful if you can participate in my study. In this research, I am interested to understand more about your blogging experience. If you are indeed 18 years old and above, and willing to spend a few moments of your time to complete a survey to help with my research, please answer the questionnaire in the link below as soon as possible. If you have any questions or concerns about this survey, you may email me at scorpluto35@yahoo.com.

I sincerely appreciate your time and consideration!


http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=IJNOIM_a20d967d



Azlina
scorpluto35@yahoo.com


please delete this after done, thanks