nuffnang

Saturday, January 01, 2011

Cloudymonday Dalam Blog Yazid AF 7



Selamat Tahun Baru Omputeh.. :)

Tadi dok tengok-tengok hits blog ni, terpandanglah satu blog yg meng-link-kan blog ni kepada blog tersebut.. tak ku sangka.. blog ni tersenarai dalam blog list http://yazid-af7.blogspot.com/ . Wahhh.. tenkiu2 kepada Yazid atau pun administrator blog tu (manalah tahu kan ada orang khas yang manage blog tu for Yazid).

So, korang yang nak tahu apa aktiviti semasa Yazid boleh la jenguk blog tu, sebab selalu je ada updates on his activities and events yg dia attend.

ni penampilan yazid yg terbaru ke? lainnyerr...

4 comments:

nur said...

Bestnya dpt masuk list org glemer

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

emm..nape jangan?..huhu..jap nak tanye..sape cloudy monday ni?..artis ea..hehe

Azmi said...

femes la tuh..
haha...bagus2....

miss cloudy said...

nur.. hehe.. tumpang menaikkan trafik ke blog ni..

feez..
nape jangan? errkk.. tak paham dgn soalan tu.. cikcloudy artist? owhh tidak sama sekali

azmi..
hahahaa.. nak kan hits je semata2