nuffnang

Sunday, December 26, 2010

Penjaga Gol Malaysia Piala Suzuki AFF


Penjaga gol Malaysia yang sedang meningkat naik iaitu Khairul Fahmi Che Mat dengar citer nama glamer dia Apek, maybe sebab muka dia kot, tapi aku tengok macam muka aktor Korea je.. hehe.. Umur baru 21 ahun ni, muda nyerrr.. orang kelate kan ni? Aku tgk nama ayah dia pun dah bleh dah agak dah..

First time sedar akan kewujudan Khairul Fahmi ni... nampak sangat tak alert dgn football kan.. hehe.. because of Piala Suzuki AFF ku kenali Khairul Fahmi ni..


Gambar Khairul Fahmi Che Mat (rasanyer dari FB dia gambar ni diambil)

main bola.. tapi putihhh nyerr... :)

3 comments:

Miss Izah Mohamed said...

dah mmg asal berkulit putih.. ehehehe

tenangsudey said...

mmg mantap goalkeeper nih.. tenang je

-sollehahn- said...

aku pun baru kenal dia sejak piala suzuki AFF nih...memula tgok, ingatkan chinese...rupanya melayu...tapi memang bagus dia nih...sampaikan adik aku kata dia pakai tangan cicak..haha