nuffnang

Sunday, December 12, 2010

BEN ASHAARI BLOG LIST 2011


http://www.benashaari.com/2010/12/blog-list-ben-ashaari-dibuka-semula.html


Sehari berapa kali update ?

Paling banyak.. ada la 3-5 kali kot..


Sila jawab dalam 100 patah perkataan .. Kenapa nak berada dalam blog list di Blog Ben Ashaari ..

Sebab nak masyukkkk... hehe... sebab hits blog ni sangat kurengg memberangsangkang, dengan harapan dok dlm blog list abe ben bleh la tambahkan hits...dan ini dah terbukti sebenarnyer.. semalam masuk yg segmen tolonglah kami yg abg ben buat tu..daripada trackker memang ada la yg sampai blog ni melalui blog ben ashaari..

oleh itu, kepada blogger yg blog nyer suam2 kuku je hits dan bercita-cita besar nak dapat duit melalui blog.. anda semua dialu-alukan berada dalam blog list ben ashaari!


1 comment:

Cik Su said...

Cik Su datang singgah..me kasih tegur cik su.. cik su pun konfius le.. Live ke life.. haha..