nuffnang

Tuesday, November 30, 2010

Muzdalfa Fried Chicken

Yeahhh! Kota Bharu my hometown.. I love.... Masa ronda2 KB the other day, ternampak satu outlet makanan segera yg baru.. tak buka pun lagi.. masa aku lalu tu staff tgh dok lap2 cermin.. mcm menarik jerr... lokasi outlet ni berdekatan dengan Pasar Siti Khadijah. Dekat juga dengan McD yg dekat Pasar tuu..




ada fried chicken dan pizza... wahh tak sabarnya nak try... tadi aku try la google Muzdalfa Fried Chicken ni.. tapi jumpe iklan keje kosong dia je..




mula2 baca ingatkan muzdalifa.. hehe




semua gambar2 ni di ambil sambil tangan sebelah lagi pusing stereng keta... hehe.. canggihh tak.. tapi jgn ditiru aksi ini.. I am not proud of it, sebab ianya merbahaya.. namunnn in the name of blogging.. ku tanggung risiko!

3 comments:

K.Nor said...

wahhh seronok nih.. time gi KB boleh singgah sini selain RFC kan.. yg ni pun milik bumiputra kan.. semoga sentiasa maju jaya buat MFC...

lolita said...

tadi pergi rasa kedai ni.not bad..

tapi cashier dia tipu cakap bole refill air.time nak refill rupenye tak bole. sakit ati tertipu T_T

Miss Fadhilah said...

yg ni bukan bumiptra...francais dr pakistan..heheheh