nuffnang

Saturday, November 13, 2010

Macam Mana Buat Duit Dengan Blog

Ramai my colleagues n frens yg tahu my passion for blogging dan ramai jugak yang nak tahu mcm mana kita boleh buat duit dengan blog. Bila bab nak explain mcm mana kita boleh dapat duit dari iklan-iklan yg tertempek di blog kita ni la yg masalah sket nak bagi depa ni paham.. sebabnya lebih senang paham kalau baca sendiri tapi biasalah semua orang nak senang je, nak suruh kita explain je.. kita ni plak failed la sket bab2 nak explain mcm cikgu2 nih.. Lagi pun aku ni bukannyer expert pun, tak pernah lagi dapat ribu2 hasil dari blog... insyaAllah la kan suatu hari nanti.. insyaAllah...

Aku pun masih tercari-cari formula menambahkan trafik ke blog ni.. so far cara singkat dan murahan tu ada la.. tapi tak nak la cakap sebab takut nanti ada blogger lain yg terasa.. hehe.. well tak kisah la kan blogger lain punyer strategi masing2 la kan utk tarik trafik.. hak memasing.. so satu cara nak jadikan blog kita ni disedari blogger2 lain yg aku rasa berjuta kot kat malaysia ni.. ialah dengan blog walking.. or ada gak yg guna term blog hopping (eh.. ke aku je guna term ni)


2 comments:

nurazzah8 said...

BW sini....

nurazzah8 said...

dah follow you...