nuffnang

Tuesday, October 26, 2010

Jubah Dari Arab Saudi Untuk Dijual

Sangat skema tajuk kali ini.. entry kali ni di copy and paste daripada blog seorang rakan siber kuuu yg nun jauh di Saudi Arabia... kalau di Saudi orang panggil jubah ni Abaya or Abayat..
so, to those interested bleh la drop her an email.. tuan empunyer nama nyer puan neeza, cantik2 abayat nyer.. memang style dia lain la dengan yg kita beli kat Msia nih..

Ni memang straight dr Saudi.. kalu korang beli memang dapat package yg di pos dari sana la, sebab tokey jubah ni dok menetap di sana..

Abayat for sale!

Berminat untuk membeli Abayat/Jubah Saudi yang cantik dan anggun dengan harga berpatutan? Sila email neeza_ramli@yahoo.com untuk tempahan dan nyatakan kod abayat yang anda minat.




Front Button Abayat (Abayat berbutang didepan)

bercorak manik-manik besar berkilat dilengan

Ready stock: Size 52 (Bust 47" Waist 49")






Front Button Abayat (Abayat berbutang didepan)

Ready stock: Size 52 (Bust 47" Waist 49")




Fully covered Abayat (Abayat bertutup penuh)

Ready stock: Size XXXL (Bust 50" Waist 52")




Fully covered Abayat (Abayat bertutup penuh)

Ready stock: Size M (Bust 47" Waist 49")






Fully covered Abayat (Abayat bertutup penuh)

Ready stock: Size Medium (Bust 47" Waist 49")




Double layered abayat (Abayat berlapis separuh)

with matching shawl (dengan padanan selendang)

Ready Stock: Size 54 (Bust 48" Waist 50")




Double layered abayat (Abayat berlapis separuh)

with matching shawl (dengan padanan selendang)

Ready Stock: Size 52 (Bust 47" Waist 49")




Double layered abayat (Abayat berlapis separuh)

with matching shawl (dengan padanan selendang)

Ready Stock: Size 54 (Bust 48" Waist 50")


Puan Neeza memang sengaja tak letak harga kat sini.. so kalau berminat sila email kepada dia yer.. tapi jangan lupa plak mention nama CikCloudy yer.. nanti mintak diskaun ngan dia yer.. hehe..

5 comments:

Miss Q said...

Alahai, saiz gabak belaka! Abaya saiz kanak-kanak tak da ke?? Mak ni tinggi macam budak 13 tahun aje ha

miss cloudy said...

tokey abayat tu cakap adaaa size utk miss Q yg comeyy lote... bapa tinggi miss q?

Miss Q said...

152cm lebih kurang. agak-agak tolak tinggi kepala 20cm, 132 la kot bahu ke kaki.. nnt nk cek rege dulu.TQ~

ayarohaya said...

email nyer apa yer?berminat nak tau...

miss cloudy said...

ni email nyer
neeza_ramli@yahoo.com