nuffnang

Friday, October 01, 2010

I Love My Job!

I bet tak ramai yg brani buat tajuk mcm i nih kan.. hehehe..

Well.. tidak dapat dinafikan, ada kalanya kita tension dengan keje kita.. tapi most of the time aku just lurveeee my job... sebab nyer.. sila tengok gambar di bawah ini... hikss..




kalau semalam aku di sini hari nih.. jangan jeles tengok gambar laut nih.. hehe.. cik colleague kah itu? ke CikCloudy?? kuikuikui..


p/s: ada clients nak jumpe kat sini... apasalah nyer kita mix sket.. business with pleasure.. hehe

2 comments:

Shafika Syuhada Rosli said...

so envy ! dah lame tak jenjalan tepi pantai .

Diarihatiku1976 said...

ohhh.. baguslah kalo ada perasaan mcm tu... semoga terus maju yekkk