nuffnang

Monday, August 16, 2010

Warung Aziz Satar, Kemaman

Ini hasil JJCM di suatu hari sebelum bulan ramadhan..



Warung ni glamer kat Kemaman..


ada jual mcm, keropok, satar, pais, nasi campur for lunch pun ada


yang special nyer kat sini.. plate dia punyer lah besauuu!



nasi banyak pun nampak sikit.. bahya2 not good for those yg tengah berdiet..





see.. betapa besau nyer pinggan kat sini..



Kalau anda berkunjung ke kemaman, jangan lupa singgah ke Warung Aziz Satar. Andai aku sendiri.. tokey nama aziz, satar tu plak sejenis makanan yg bernama satar.. tade kena mengena dengan aziz satar artis tu...

4 comments:

Amanda Eltiqaz said...

ooh...seb bek awk state kt bwh tu. sy ingtkan ni warung artis aziz satar tu. hehe. pelik gk dia ada warung..hehe

..DaK KeCiK.. said...

SAYA DAH BIASA G MAKAN SINI..SETAP N PLG SPECIAL PINGGAN DIA AH GEDABAK BSAR KAN..lEH AMBIK LAUK BYK2..HIHI

atty's said...

bila ar nak sampai kemaman nie

'AQILAH said...

fuuuh memang besar..hehe