nuffnang

Saturday, August 07, 2010

My Saturday So Far...

Apa CikCloudy buat di hari sabtu nih yerkk... hmmm... mehh kita tengok..


seawal pagi lagi CikCloudy kena bergerak ke tempat keje hari nih! yeahh it's saturday and I have to work! great!



owhh.. I wish office ku mempunyai view seindah ini... setelah settled keje-keje ofis (thanx God half day je kena dok ofis), CikCloudy pun texted CikAbe tersayang bertanya khabar nak berjumpa di mana.. CikAbe rupa nyer kat sini...



dok bekki keta dia dari pagi sampai lah ke tengahari tak siap2 lagi..iskkk... takpe2.. CikCloudy balik umah dulu then baru g join CikAbe kat next workshop, yes dia g workshop lain plak pastu.. still tak settled lagi keta nyer... hmmm..takpe takpe, kita tinggal je kita dia kat workshop tu, kite pi pekena nih dulu...



yeahhh.. we had Nasi Ayam for lunch... tapi gambar tu amik kat google.. tu gambar nasi ayam kat pasar malam... iskkk teringat plak pasar ramadhan... huishhh... ni ala2 nasi ayam kat pasar ramadhan nih..lepas makan g Giant jap for groceries shopping..



tapi hajat nak beli groceries mcm tak jadi plak.. tetiba tak bernapsu plak nak shopping, maybe sebab kekenyangan baru lepas makan nasi ayam kan.. end up beli few items je... tengah dok busy membayar kat kaunter dan kena caj 20sen sebab hari ni kan sabtu tanpa plastic bag, aunty workshop call.. ehhh.. pandai pulak dia call aku pada hal keta CikAbe yg dok workshop dia.. (dia takde no tel CikAbe ku) bijak aunty nih, mentang2 lah dia ada no tel aku, tau plak dia nak reach CikAbe thru aku.. hehe.. lepas tu terus balik semula ke workshop.. ada lagi yg tak settled.. haiyaaa... tunggu jap kat workshop tu.. pastu aku chow balik umah.. CikAbe balik ke workshop yg first tadi.. huhu...



aku balik umah buat laundry plak... mcm best je gamba kat atas tu buat laundry ngan budak kecik kan... tapi in reality i doubt that it is all sweet n comel mcm dalam gambar...
lepas tu aku pun buat ni...



ngadap pc nih... mlm nnti nak ngadap muka si dia plaks..(geli plak rasa nyer guna CikAbe) hehehehe...


photo credit: sume copy&paste from google.

3 comments:

CHEGU ALONG said...

sabo je la keje ari sabtu..huhu

~Cik S~ said...

makin dewasa, life enjadi makin bz..rindu lah zaman kanak2

mache boy said...

oo...geli pada u...tp bg nye mungkin pling dia suka