nuffnang

Thursday, March 25, 2010

Kemaman Kopitiam Masih Tutupkah?



uuuhhhh.... yummmmehhhh



aahhhh... lagi sekali gambar kopi ais tapi angle lain sket..




ni mee apa yer Mr. Monday? lupa dah.. tapi mcm ala2 mee rebus la.. tapi nama dia canggih la sket... ni menu kat Kemaman Kopitiam...



lagi sekalikkk... yummm...

ehh... last week aku perasan Kemaman Kopitiam tutup ... dua2 cawangan tutup.. yg depan megamall n yg dekat jln beserah, yg satu lg kat air putih tak tengok plak.. hmmm..sesuatuuu je kan... dah la last 2 weeks kan hangat pasal kopitiam yg kena checking tade kelulusan halal...
ayoooo! dah berpuluh kali gak dah aku p kemaman kopitiam nih... heheh...

1 comment:

atty's said...

air ngn mee tu nampak sedap lah sgt..
napa tutup kedainya..?