nuffnang

Saturday, December 19, 2009

Pos Malaysia Berwajah Baru

Lama dah tak pergi ke Pejabat Pos, hari tu aku ada urusan sket kat Pejabat Pos Besar Kuantan. Teruja sangat tengok wajah baru Pejabat Pos Besar Kuantan nih... smart sangat design dia.. meh kita tengok..



still maintan warna putih n merah...



sangat up to date the interior design nya.. nampak lagi besar ruang sebab byk warna putih kan




kalau dulu susah nak berurusan dgn orang yg over the counter tu... tapi sekrang ni senang dan selesa dah nak berinteraksi.. dah tade dah cermin yg jadi penghalang antara customer n staff Pos Malaysia...


rasanyer dah lama Pos Malaysia berwajah baru nih.. tapi aku je baru g sejak pejabat pos ni berubah wajah..

4 comments:

TiNiE said...

wow weee..menariks kebabooommmm

Neeza Shahril said...

tantekkk!!!! tapi kan kerusi dia takde sandar..
sure terlentang sape yang mengantuk dan tertido.. hehehe..

Anonymous said...

Ingin mengetahu kisah misteri,pelik tapi benar? sila lawati di blog ini http://mysterygraphy.blogspot.com

misz_A said...
This comment has been removed by a blog administrator.