nuffnang

Thursday, November 12, 2009

Tak Glitterati Pulak dah.

Aikss.. apsal nuffnang aku nyer account jadi taraf ordinary (non-exclusive) plak nihhh... haishhh

Shud I buang lagi blog2 yg tak berapa nak ramai visitors tu???

Okeh.. utk ingatan diiri sendiri... esok bila ada masa, buang jek la lagi dua blogs tu... bukak nuffnang lain lah.. bleh ke? adehhh... takkan nak start dari zero balikkkk...

erkkk... mohon bantuan sesapa yg otai bab2 nuffnang nih...

2 comments:

atty's said...

cloudy ade masuk kat lelain ads lagi ke..selain dr nuffnang..pasal brp byk blog tu tak jadik hal.
tp kalo kita ade ltk iklan len..selain dr nuffnang..mmg akan jadik ahli non glitters

atty's said...

An exclusive Nuffnang blogger is a blogger that has NO advertisements from any other ad network that originates from South East Asia on his/her blog.