nuffnang

Tuesday, November 24, 2009

Nasi Lemak Zaman

Sapa dok Kuantan sure tau Restoran Zaman yg famous dengan Nasi Lemak n few other breakfast meals.... Tetiba plak pagi nih teringat Nasi Lemak Zaman, seriously tengah lapar nih.. masuk je ofis rasa lapar sangat.. adoooii... ni sure sebab malam tadi kenyang sangat makan nasi.. pagi2 dah lapar.. perasan tak.. kalau kita had heavy dinner the nite before, pagi esok nyer sure lapar giler.. kalau tak dinner takde lah lapar sangat... org lain mcm tu ke? ke aku je? hehe...



iskk..apsal takleh nak upload gambar nih

5 comments:

faRk said...

sedap ke? setiap kali gi makan sane, x penah pon rase sedap...serius.... ke nama je kot femes.. nasi lemak mak sy buat lagi sedap...haha

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

pelik plak eh, kalau tak makan malam la lapar giler

mawaR said...

yer saya juge tahu. nasi lemak sambal manis ituuu...heheee...

Sharinginfoz said...

sedap ke.... meh le sini sikkit

wetfusion said...

nasi lemak zaman tu tak sedap ler...
=_="

aku tak faham kenapa orang boleh cakap sedap.

tumpang lalu jep