nuffnang

Saturday, November 14, 2009

Episod Akhir NUR KASIH TV3

owwwwhhhh... nak tahu apa ending Nur Kasih yerkkk.... hmmm...

Should I spill the beans????

Agak2 apa lah ending NUR KASIH yerkk?

Sad ending or a happy one? Kalau carik kat internet nih memang bleh jumpe la apa ending Nur Kasih... tapi kalau cari kat sini... ermmm... mcm tak best la plak nak bagitau.. hehehe.. korang cari lah sendiri yekkk..


aku nak komen sket pasal watak Siti Sarah dalam Nur Kasih nih..



Siti Sarah (nama sebenar, UMMI NAZEERA, baru 19 tahun) watak yang buat kita sakit hati dalam Nur Kasih. A very manipulative character.

Geramkan kat watak Siti Sarah dalam Nur Kasih tu kan... maknanyer dia dah berjaya bawakan watak dia dengan baik la kan.. ditambah plak dengan skrip yg aku rasa sangat brilliant! Skrip yg real... in real life macam ni lah karakter orang yg cucuk sana cucuk sini kan.. jarang kita tengok watak tukang cucuk yg sangat bijak dalam drama2 melayu... biasanyer kite rasa sangat bodoh je tengok watak tukang cucuk yg tak di bantu dengan skrip yg berkesan. Tapi lain dengan skrip Siti Sarah nih, memang bijak lahh cara penulis skrip tulis dialog2 Siti Sarah yg sangat suka mencucuk nih...

2 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

dah episod akhir ke cite ni? sy dah lama tak tgk.. ni nak kena tgk balik la..
tapi watak sarah dlm ni mmg menyakitkn hati..geram jek..

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

betul betul
aku sokong