nuffnang

Thursday, September 17, 2009

Blackberry Storm or IPhone 3G


Aku dalam dilema nih... mana satu nak pilih yek? Blackberry Storm or IPhone? Tadi dah g tengok Blackberry Storm kat celcom, dah berkenan dengan design nyer tapi yg aku tak berapa berkenan dgn features Blackberry ni tang dia tade wifi tu.. memang lah tak penting pun wifi sebab dah bleh guna internet dgn pakej yg dia bagi tu, tapi bila line celcom problem at least bleh la guna wifi utk online kan... satu lagi yg paling tak berkenan nyer pasal monthly fees nyer ialah RM188 per month! woooohhh.. kalau lebih guna lagi lebih la bayar, tapi if kurang guna tetap kena bayar RM188

So, aku survey IPhone plak... aku tak sempat nak g Maxis tadi, just call customer service je, yg paling best nyer IPhone tade stok plak skang nih... haiyakkk... kena booking n tunggu sebulan lebih kurang... iskkk gitu plakkk...

Pastu, I did a little research.. n found this youtube from jon4lakers yg suka buat review pasal gadget2 nih..











after watching this I still cannot make uo my mind.. IPhone ke Blackberry Storm?

3 comments:

TiNiE said...

my vote goes to iPhone 3G...
i think, yg stok yg kena tggu tu is iPhone 3G S kot..kalau 3G jer kompom ada dan dan...

ibusinga said...

Salam kenal...:)Lhorrr..Blackberrystorm tak de WiFi..baru nak survey2..
betul ke Ifon tu..bateri dia kalau kong..takleh ganti??

miss cloudy said...

tinie... ohh ye ke.. thanx
ibusinga.. yupp confirm tadek wifi, tapi berry yg curve ada wifi, IPhone tatau lak pasal takleh ganti ke bateri tu...