nuffnang

Sunday, July 05, 2009

Akhirnya, Dapat Sudah..

Lepas semua orang dah bercerita pasal Transformers ( ye, ini entry nak citer pasal Transformers), aku baru terkedek2 nak tgk citer nih.. so tadi.. awal2 pagi sesudah subuh sarapan, aku n si dia g tunggu wayang bukak.. hehe.. seriusss.. nak tgk show kul 10:30am, seawal 9am kiteorang dah sampai.. tengok2 counter ticket tak bukak pon lagi.. haha..


tengok tu..ticket counter kosong-sekosongnyer.. I was the first customer of the day.. haha.. lampu pun tak bukak lagi masa aku sampai tu..



finally... yeahh.. first row tuuuu...



komen citer nih? review? ermm.. like i said to my lalling... I like the first one better...

Well, this one pun best gak, tapi lagi best yg 1st tu..



masa dok tunggu nak tgk transformers tu.. aku nampak poster movie nih... ehh.. ada perkataan cloudy lah.. hehe..

3 comments:

This is Mine said...

cite transformers best!!!

weeee~

[mekasih sb sudi singgah ke blog farah...]

(^_^)

zul said...

amboi... zul tak berkesempatan lagi nak gi tgk... tapi harry potter baru ah wajib tonton..

xtually,,, tq sbb sudi ke blog zul.. jemput ah selalu2 jenguk

nabilah_2908 said...

thnks yupp..cz singgah...I follow u..

nice to meet you... :)