nuffnang

Saturday, April 25, 2009

JJHM: Kuala Lumpur International Book Fair 2009


Main entrance Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2009



Yey!! Akhirnyer.... berjaya gak aku g PBAKL 2009 - Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2009, thanx to my lalling for mengikut je kehendak hati kuu...

Pesta Buku tahun ni aku rasa tak sebest yg last year punyer... sebab nyer... yg last year punyer lagi besauuu... betul ke? ke aku je yg tak abis pusing... tapi rasanyer yer sbb last year siap buat kat dewan seberang sungai nun lagi...

Time aku g nih punyer lah ramai orangggg... tapi memang laa sokmo ramai pun kan.. especially weekend la pulak...




Nih jek la gamba yg aku amik... sebab nak dok sini lama2 ada org dah wat muka penat... iskkk...
Tak puas lagi aku menghayati buku2 kat sini... dah kena bergegas balik... wlaupun orang tu sanggup tunggu aku... tapi hati aku tak tenang lah kan nak lama2 belek2 buku dari satu gerai ke satu gerai realizing that ada orang yg tengah bosan/penat tunggu kita.... hmmmm... lenkali nak dtg sorang2 lah.. nak dok 5 jam dlm dewan nih pun buleh.. hihi... tapi serious... aku tak puas menjejak gerai2 kat situ... takpe lah... at least buku yg aku plan nak bli dapat la 2 buah... yg lain tade... buku yg tade dlm list pun aku ada bli gak...




Ada diskusi buku ke appa ntah.. panel nyer Irma hasmie n ermm sapa ntah.. hehhe..sorry... tapi MC nyer was Azhar Sulaiman...



1 comment:

ashie023 said...

assalamualaikum...

sy suke baca belog ni sebab sy ske kalu crite pasal book fair..sy baru je abis buat aktiviti kat booth pameran buku di kuala terengganu ari tuh...

selmat ari membaca buku..