nuffnang

Tuesday, March 03, 2009

Sufiah Malaysia...punyer pasal...

Aku sangat terkujattt!

terkujat bukan pasal citer Sufiah Malaysia kat newspaper tu...tapi terkejut bila aku check nuffnang tadi..visitors/hits utk blog ni setakat 5pm tadi is 350!! Biar betulll... just because aku ada buat entry pasal Sufiah Malaysia tu... terusss dpt byk hitss, iskk..iskkk
Sebelum ni..seingat aku... blog ni tak penah capai 100 hits per day pun....
Pada asal nyer aku ada letak gambar yg aku amik dari Kosmo kat entry tu... tapi aku tarik balik gambar tu (as in delete from the entry la) coz I just dont feel right... sebab gambar sufiah tu gambar bogel yg diblur kan... iskk... tak seswai lah letak dalam blog nih...
So.. tahulah aku...senang je nak capai hits byk2...letak je entry2 hangat lagi sensasi, for sure menderu org mai kan... tapi kan.. mcm tak best la gitu kan?? Pastu because of that, kita dapat duit plak... iskkk... I just don't feel right..
What do you think?

3 comments:

MyzaPesona said...

Betul, betul, betul! Agaknya orang lebih suka cerita2 panas, hangat dan sensasi! Baru dapat traffic banyak! Tu baru gambar, kalau ada video agaknya lagi ramai yg hit!

bd fabregas said...

panas lak aku dgr bleh dpt sampai 350 visitor.. krg2 ari ni bleh dpt 450 visitor..

Neeza Shahril said...

memang orang suka issue panas2 ni... hehehh..
what do I think? hmmm.. tak tahu nak kata.. ramai aje yang letak issue hangat.
boleh letak.. mungkin tak terlalu 'hangat' lah kot.. heheh..