nuffnang

Thursday, February 12, 2009

Yuna - Dan Sebenarnya




Alkisah....


Lately nih aku ada berkenan dengan satu lagu yg selalu dimainkan kat hot.fm


Dengar je kat radio terus suka... tapi yg pelik nyer rasa familiar pun ada ngan lagu tu...


rupa2nyer lagu YUNA!!! wahhh..YUNA goes mainstream kah?? Memang dah lama aku tau akan kewujudan insan yg sangat comel n unik ni... Unik sebab suara n muzik dia ada ala-ala Norah Jones... sesungguhnyer aku sangat excited... lama dah jumpe lagu2 yg aku minat...




Sungguh merdu suara Cik Yuna nih... org nyer pun sangat sweet dgn tudung n memetik gitar...






oh bulan


jangan layan diriku lagi


pabila,


air mata membasahi pipi


dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku




pabila,


kau bersama yg lain




adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta


yang masih bersemadi untukmu


dan sebenarya ku mengharapkan


di sebalik senyuman mu itu


kau juga merindui aku




ku enggan


berpura pura ku bahagia




ku enggan


melihat kau bersama si dia


oh ku akui cemburu


telah menular dalam diri


pabila


kau bersama yang lain




adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta


yang masih bersemadi untukmu


dan sebenarya ku mengharapkan


di sebalik senyuman mu itu


kau juga merindui aku


pabila kau merenung matanya


ku rebah, jatuh ke bumi


di saat kau benar-benar mahu pergi


seperti ku bernafas dalam air




adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta


yang masih bersemadi untukmu


dan sebenarya ku mengharapkan


di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku


oh–




Tak sabar rasanya nak bli EP dia... kata nyer kat Crocodile Rocks ada jual... hmmm... jom kita g bli malam ni nak?

4 comments:

Daoz said...

cupcakes tu ade je kt kuantan.boleh usha blog ni.

http://madame-cupcakes.blogspot.com/

Daoz said...

lagu kt blog tu, lagu penantian dari band kertas.

syada said...

salam ziarah kembali..
thxs..
blog awk apa kurang nya..
em,anyway nk ucap thxs sbb kenalkan sy dgn luna..
mulanya igt awk luna..
but bile bace balik,awk rupanya 1 of her biggest fan..:)

miss cloudy said...

hehehe...yuna la...shes good kannn