nuffnang

Monday, February 16, 2009

Radix Fried Chicken




Tak sabar rasa nyer nak mencuba Radix Fried Chicken nih... bila lah agak nyer nak ada kat Kuantan nih yek??? Sesuai sangat la dgn skang ni kita boikot KFC kan... an alternative la kan...
aku baca kat sini pasal experience customer yg dah penah mencuba ayam nih..
Semalam baca kat paper pun ada pasal RFC nih... iskk..wat aku lapar jek laa...hahaa...

6 comments:

www.e-kedai.com.my said...

“Mencari Yang Halal Itu Fardhu Bagi Setiap Muslim”

Sertai HPA secara Online :
http://www.DuniaHerba.net/ekedai

Neeza Shahril said...

wahh!!! dah materialize.. nak tary la balik ni.. :)
misscloudy belanja buleeehhh??

eedany said...

Radix? 1st time dengar ni...

bilalah ada branch kat KK...nak cubalah...hehe

berlalalalala bukan birthday saya lah syg. birthday saya lama lagi... oktober.

have a nice day...

:)

miss cloudy said...

akak neeza...
buleehhhhhhh... tapi nak abaya satuuu...ngeeee....

eedany...
owhhhh...ingat nak berlalala celebrate bday...
sy pun tak sabar nak rasa RFC nih

Neeza Shahril said...

miss cloudy pakai size apa?
nanti kak neeza carikan..
miss cloudy ni duduk mana ye? ;)

miss cloudy said...

wahh..kneeza..betul ni? Kita pkai size m je..hehe..bestnyer..