nuffnang

Friday, February 13, 2009

live blogging 3

hi korangg.. Blogging secara live dr my handphone di sbuah kdai mamak..eh silap,mamak sebelahnye,kdai ni bkn mamak..hehe..tp mcm best sket kan if wat ayat live blogging dr sbuah kdai mamak..hehe.. Anyway.. Aku dok berwifi ngan hp while my lalling dok berwifi ngan laptop.. N aku jugak tgk melawan nafsu nak makan ni..kiri kanan org dok makan ni,mcmana ni..tensen tul..silap tul la mai melepak kt sini,lalling aku tu steady je ngan kopi dia,aku gak la dok bperang dgn diri sendri ni..ada nasi lemak yg leh amik,pilih lauk sndri ni kt sini...aduuhaii cik cloudy..nk order ke x ni.. Owhh..mlm ni rupanye muda mudi yg xbrapa nk sdar tu..dok bz celebrate v day lah kan,patut la xramai bdak2 muda rumaja kt kdai ni mlm ni,biasanye penuh la..so aku n si dia yg xbrapa nk muda ni lepak lah sini,malas n takutlah nk g kt tmpt2 tmpuan..i.e TC ke,benteng ke..nanti kang xpasal2 ada rush ke..road block ke.. Eh..aku sesungguhnye tatau nk tekan enter tang mana,sbb tu xleh nk wat perenggan baru..hahaha..so u all juz bear with me ok..xpun later2 aku edit wat perenggan once i get hold of d lappy ok.. Ermm..apa lg ek..owh..about yuna..she's good kann! Ada satu lg lgu dia yg best .. deeper conversation..tp xde u tube..tp korang leh dgr kt myspace dia,nanti aku bg url nyer..again..once i get hold of my lappy.. Eh..dah la..lenguh weh wat ntry pakai ibu jari ni..tataa

8 comments:

Neeza Shahril said...

hahaha!!! padan la nampak cam senggugut aje entry hari ni.. takde perenggan rupanya..
takpe.. at least buleh gak blogging..
kita kalau balik malaysia tak leh blogging.. huhuhuuuuu...

miss cloudy said...

sunggugut??? hehehhehehe... akak balik msia g cyber cafe lah nak blogging...hahaa...bawak sumeyyah sekali yekk... hehe

Monkey D Luffy said...

best ler plak... uhuk

miss cloudy said...

takpham aku komen ko mr monkey...apa yg best? pastu napa uhuk mcm sedih? hehehe..musykilll den

Monkey D Luffy said...

best memang best dan aku sedih sebab tak dapat mengikuti perkembangan teknologi... hp murah jer... uhuk

miss cloudy said...

owwhhh baru ku pahamm... nuffnang masyukkk byk2 tu leh laa wat bli hp yg leh berwifi... eh camner aku nak jadi pengikut al maunnah hang ek? dok cari2 nak click kat follower tu tade pon

said...

nyway yuna ni malaysian? xpenah dgr pon..tp sempoi la appearance dia..

miss cloudy said...

yuppp...shes a malaysian...