nuffnang

Friday, September 26, 2008

Siakap Stim Limau



Terjumpa restoran ni masa dok pusing2 cari tempat nak berbuka setelah tempat yg dihajati telah fully book. Si dia berhajat nak berbuka dekat Sara Thai. Dia teringin nak makan Ikan Stim Limau. Tapi, apa kan daya, dah fullybooked... walaupun masa aku gi tu baru kul 5 lebih...




Kedai ni nampak macam baru jek... ada free wi-fi, from the look of interior design nya.. quite promising la... kami berdua sangat mengharapkan makanan yg sedap2 bakal dihidangkan...





Masa sampai tu dah pukul 6 lebih, tade orang pun...tapi ada la satu dua meja yg dah orang booking


Akhirnya our ikan siakap stim limau pun sampai lah... alamakkk....presentation nyer failed lahh

Hemmm... memang rasanyer pon sedikit failed...(tp kami tetap bersyukur dgn rezeki yg Tuhan bagi)

Air Tembikai for him (aku gak yg slurrpp slurrpp dulu) teh o kurang manis for me, ais kosong also for me...

Aku plak terasa nak makan Nasi Goreng USA, osso failed gak the taste though the presentation sgt menggiurkan... nasi nyer mcm diletak pewarna merah jekkk...

Tak abis pun semua makanan yg di order.... kecuali kailan sos tiram, if kat Sara Thai memang tinggal tulang jek la ikan tuu...

Nasib baiklah...kena RM27.50 jek

5 comments:

eedany said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri miss cloudy...

Maaf Zahir & Batin...

Semoga ceria selalu di Aidilfitri...

mongkut said...

Selamat Hari Raya

mrskojiwami said...

hi, thanx menyinggah ke blog sy. anw, selamat hari raya to u too :)

drugbuddy said...

ni kat mana eh?

miss cloudy said...

tee off cafe sri bayu bistro ni dekat jalan nak g galing