nuffnang

Monday, May 26, 2008

It's 3 a.m!!


Alone at home...

Seharian dok umah...

Seharian tak bercommunicate ngan sesapa... (re: except for sms,phone calls n chatting)


Si dia is out of town

Hosmets sorang balik kg, the other one visiting her sister in KL

It's 3:22 am to be exact!


Esok keje weii...



Anyway...

Siang tadi:

Tersedar dari tido bila si dia msg...tak terus bangun pun, 30mins later ada call la pulak, no yg tak familiar tapi buleh agak sapa, hemm terpaksalah bangun n test suara dulu then baru jawab kol (takut kantoi suara baru bangun tdo). As expected the call is from my sedara asking for his daughther's stuff.

Then, watch tv, blogging, doing laundry n cook for my brunch.

Masa hanyut dalam dunia maya terjumpa plak this one FP yg byk entries pasal baking n cake decoration. To my surprise the owner of that FP is about 45mins away from my place. Suka bangat! At last jumpe jugak FP baking-cup cakes deco dan sewaktu dgnnya within my reach. SMS the owner of the FP asking for cake deco class. She replied asking for my email, to email me details about the class. Tapi sedihnya, sampai sekarang pun tak dapat pun lagi email dari dia.

Mcm2 dah plan dalam kepala ni...excited giler lah bila jumpe FP dia tu... tgk dia punyer baking

Plan nyer ari ni nak wat keje...keje ofis yg tak abis2 tu... tapi sampai ke petang aku dok layan tv!

Belah malam baru start buat keje..dapatlah siap jugak dalam 85%


Yg, nnti anta syg g kelas cake deco bleh?

Ok.




Yey!



dah kul 4:11 am!! huhu...











1 comment:

banat @ saffa @ hazwani said...

salam...akak, nak join la kelas tu
mcm seronok je
haha~tapi jauh kn.
tlg anta link bole?

wah2....kedengaran sgt bahagia skg:)