nuffnang

Sunday, April 25, 2010

Macam Mana Guna Twitter

Cikcloudy baru je start guna twitter secara serious awal tahun nih.. sebab before this rasa twitter mcm tak best sangat jika dibandingkan dengan facebook, tapi atas sebab2 tertentu (nak selalu keep in touch ngan seseorang) terpaksalah cikcloudy meng-aktifkan diri di alam twitter nih.. kalau kat US twitter nih lagi glamer dari FB, tapi kat Malaysia nih, sebaliknya... so kepada korang yg baru nak belajar ber-twitter tgk la video kat bawah ni utk lebih memahami how twitter works...



1 comment:

atty's said...

TENGAH BELAJAR GAK GUNA TWITTER,.