nuffnang

Saturday, September 19, 2009

Celcom Broadband RM50 Per Month!

Dekat NUFFNANG aku everyday ada je keyword yg orang search "Celcom Broadband RM50".

So, arinih nak citer lagi lah pasal promosi Celcom Broadband RM50 nih, untuk makluman semua aku dah tanya Celcom, (so info nih memang sah la) promosi celcom broadband RM50 tu masih ada lagi sehingga 31st Oct 2009 atau while stock lasts, sebab smaybe ada esetengah branch dah abis stok dah walaupun tak sampai bulan Oktober lagi... so syarat utama nak langgan Celcom Broadband RM50 nih ialah anda mesti kakitangan kerajaan! Kalau ayah korang government servant tapi korang keje Kilang Ah Meng, still boleh.. pakai jek la nama ayah korang.. hehehe.. mcm mana nak apply? Paling senang g jek la kat mana2 Celcom branch yg berhampiran dengan anda...

Bila g Celcom tu bawak siap2, pay slip ke, kad pekerja ke, business card ke, apa2 je lah as a prove korang memang kakitangan kerajaan, staff MARA (Majlis Amanah Rakyat) pun buleh.. anak syarikat MARA pun buleh, coz still di consider as government...

Kalau tengok kat website celcom memang tade pun promosi nih... tapi if korang g outlet celcom for sure ada coz aku dah g dah yg kat KB nih... kalau dah rasa tak sempat2 dah nak langgan celcom broadband ni raya ketiga celcom dah buka... sesapa yg kat KB leh g celcom branch yg kat Taman Sri Cemerlang tuu...

okeh.. sekian khidmat masyarakat yg tak ditaja oleh sapa2.. hahaha....

2 comments:

syazfir said...

salam, walaupun aku tak kenal ko, selamat hari raye...

karipapsayur said...

dulu dah penah tanya tp dema kata da x buat RM50 tuhh.. siap p celcom sebelah kamdar kuantan lagi ha! kena p tanya lagi lahh