nuffnang

Sunday, May 24, 2009

Lagu Zee Avi




Aku sangat jatuh chenta lah ngan lagu2 minah nih... sempoi jek lagu dia... ada lagu cute dalam youtube kat atas tu... lagu no 3 entitled KANTOI. Lagu dwi bahasa, sempoi sangat lagu tu sebab mcm dia borak2 je nyanyi lagu tu... this is how it goes..

"Semalam I call you, you tak answer...you kata you keluar pergi dinner, you kata you keluar dgn kawan you, but when I called Tommy he said it wasn't true, so I drove my car pergi Damansara, Tommy kata maybe you tengok bola, tapi bila I sampai you takde, lagi la I jadi gila"

comelll kan lagu nihhh...

1 comment:

rhnna.o said...

Yeah, Kantoi is so cute.