nuffnang

Monday, February 23, 2009

Miss Me?

Cik Cloudy kembali bersiaran...did anybody miss me???



Macam takk jekk.. uhukk...uhukk...



Takpelahh... (merajukkk)




So.... (abiss merajuk dah..haha) nak citer pasal apa yek for this entry? Nothing interesting to talk about lah... but in an hour Cik Cloudy nak p berdating lah... lama dah tak dating2... hehe...

Dapat ber-candle light dinner mcm ni....



best gak kan... huhu... hint..hint... ekekekek

Oklah... Cik Cloudy nak g tgk Oprah lah... isu menarik apa plak agak nyer malam ni...

see yaaaaaaaaa!


1 comment:

riqzmie said...

hi dek tukar banner ni mcm tukar link gak..tgk kat website akak ada banner akak kat atas tu ..just ambik kod banner tu pastu post kat site adek nih.kalo takde banner post tukar link pon boleh gak..pastu akak akan buat benda yg sama gak untuk adek..thank..dtg singgah ye kat site akak leh tgk addicted akak dalam buat wire jelwery