nuffnang

Friday, October 04, 2019

24 OKTOBER 2019 PAHANG CUTI TAK?



sorry to say lah.... 24 Oktober 2019 Pahang tak cuti, sebab dah tukar ke 30 Julai 2019
so...work as usual ye kawan2

Saturday, July 06, 2019

FOOD DELIVERY IN KUANTAN (2019)


Macam mana nak order makanan online kat Kuantan?

Ini caranya:

Bukak je FB search je COD makanan Kuantan. Settled!






atau pun boleh ke website foodvalet.my

Food valet ni lagi recommended lah sebab restoran yang dalam listnya sememangnya kita tahu kualiti makanan dan rasanya camne. Kalau dalam FB tu biasanya banyak makanan yang tengah viral dan ada yang kena selera kita dan ada yang out la. 

food valet ni beroperasi dari 10pg ke 10mlm je, kita order online nanti ada rider yg akan hantar. Mostly places yang sekitar bandar Kuantan dan luar bandar Kuantan boleh lagi. Tapi kalau tempat korang menghala jalan ke Pekan memang dia tak cover. 



Monday, July 01, 2019

RESTORAN DALLAH KUANTAN


The only Yemeni restaurant in Kuantan.

This post special untuk mereka yang nak try makan dekat Restoran Dallah. Boleh tengok menu2 nyer. Ni CikCloudy g sebelum puasa haritu, dalam bulan April 




Menu Restoran Dallah Kuantan







My favourite is Lamb Akdah, it comes with bread. Roti dia pun sangat sedap.








for drinks, yg dalam list ni je ada tau, kalau korang nak selain yg dalam list sorry tade



ini lokasi restoran dallah, dekat dengan east coast mall (ECM) kat kemaman pun ada cawangan dia




Wednesday, May 08, 2019

Sunday, May 05, 2019